FORSIDEN PRODUKTER FAQ TEKNOLOGI FORHANDLERE KONTAKT OS

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS


Questions

Spørgsmål 1
Hvordan bestiller jeg en EnGarde vest?


Vores produkter er tilgængelige hos følgende officielle EnGarde-forhandlere i Danmark.


Spørgsmål 2
Hvor lang tid tager det, før jeg modtager min ordre?


Det tager normalt omkring 5-10 arbejdsdage før din ordre er i hænderne på dig.


Spørgsmål 3
Hvilket ballistisk beskyttelsesniveau skal jeg bestille?


NIJ niveau II er en god balance imellem komfort, skjulbarhed og beskyttelse mod mærker og slag fra kugler som ikke penetrerer.

NIJ niveau IIIA er oftest anvendt hos politiet i USA. Dette er den mest acceptable vest i industrien, dens sikkerhed, pris og skjulbarhed taget i betragtning.

Niveau III og IV kræver ballistiske paneler og er derfor tungere og også dyrere. Panelerne vil give bæreren mulighed for at skyde tilbage hvis ramt og forbedrer chancen for at slippe godt fra kugler der ikke penetrerer uden de store slagmærker. Disse veste er højest anvendelige under trusler af maskingeværer og geværer med hurtige kugler.

Vær venlig at referer til det ballistiske testskema for mere detaljeret information om beskyttelsesspecifikationerne.

nij

Spørgsmål 4
Hvad med beskyttelse imod rifler og maskinpistoler?


Rifler og maskinpistoler er i stand til at levere mere kraft per runde, derfor er bløde veste ikke effektive. Derfor råder vi til køb af en vest med lommer til hårde panserpaneler som vil opgradere en niveau IIIA vest til en niveau III eller IV beskyttelse både for og bagfra. EnGarde tilbyder paneler lavet af Dyneema®.
og keramik eller en kombination af begge materialer til at dække brystet og ryggen. Blødere veste beskytter kun imod pistoler og shotguns.

Spørgsmål 5
Hvor komfortabel er EnGardes skudsikre veste?


EnGardes skudsikre veste er så komfortable som de laves. De er kun ukomfortable under forhold med ekstrem varme.


Spørgsmål 6
Hvilke materialer bruger EnGarde til deres skudsikre veste og panser?


EnGardes videnskabelige manipuleret kropspanser er af fineste kvalitet og designet til en bred vifte af anvendelser. I vores ballistiske produkter, bruger vi polyethylen, Dyneema®.
Armerede fremstillet med Dyneema® ballistiske paneler giver overlegen beskyttelse mod en lang række trusler, herunder pistol ammunition, granat fragmenter og knive. Takket være den patenterede ensrettede materiale indeni, veste lavet med Dyneema® giver uovertruffen bremseevne kombineret med overlegen komfort. Dyneema® UD giver fremragende multi-hit præstation sammen med beskyttelse mod vinkel og kant skud.

Dyneema® fibre, med de kombinerede egenskaber af 3GPa af maksimal strækkraft og 172GPa elasticitet, har en uovertruffen absorptionskoefficient for chokbølger, og dets densitet på 0,97 GR/cm3 er lavere end vands (1GR/cm3). Det er anset for at være et teknologisk avanceret materiale, som gør os i stand til at gøre produktet lettere end nogensinde før. Efter angrebet den 11. september har flyselskaber besluttet at styrke deres cockpitdøre med Dyneema®.

Vores nye EnGarde skudsikre veste er designet til generel brug og aktivitet, så ikke nok med at de er komfortable, de vil også sørge for beskyttelse for livet i det øjeblik du ifører dig dit EnGarde produkt.

I produktionen af vores hårde panserpaneler bruger vi Dyneema®, ramid og keramiske materialer.

1. DYNEEMA®
Dette fiber, med de kombinerede egenskaber af 3GPa af maksimal skrækkraft og 172GPa elasticitet, har en uovertruffen absorptionskoefficient for chokbølger, og dets densitet på 0,97 GR/cm3 er lavere end vands (1GP/cm3). Det er anset for at være et teknologisk avanceret materiale, som gør os i stand til at gøre produktet lettere end nogensinde før. Efter angrebet den 11. september har flyselskaber besluttet at styrke deres cockpitdøre med Dyneema®.
For mere information om Dyneema® se venligst www.dyneema.com.

2. SPECTRA®.
Spectra® er, sammen med Dyneema®, en af verdens stærkeste og samtidig letteste fibre. En lys, hvid polyethylene er det, pund-for-pund, femten gange stærkere end stål, mere slidstærkt end polyester og har en styrke der er 40 procent større end aramid-fibre. Det er fremstillet af Honeywell.

3. ARAMID
Aramid fiber (1961) is a fire-resistant and strong synthetic fiber. It is used in aerospace and military applications, for "bullet-proof" body armor fabric, and as an asbestos substitute. The term is a shortened form of "aromatic polyamide". A well-known type of aramid fiber (a para-aramid nylon) is commonly known by its DuPont trade name, Kevlar, or Teijin trade name Twaron. It was developed by Stephanie Kwolek.

4. Keramik
Keramiske plader er specielle skudsikre plader, stærke nok til at beskytte folk imod maskinpistoler. De kan beskytte imod 7.62 mm full metal-jacketed kugler og det amerikanske forsvars M80�s skud. Keramiske plader er skudsikre plader med en høj styrke som også beskytter imod .30-kaliber panserbrydende kugler.


Spørgsmål 7
Har i tv-optagelser af tests af jeres produkter?


Ja, hvis du klikker her kan du se et hollandsk tv-show hvor vores EnGarde DeLuxe undertøjsvest bliver testet imod forskellige typer ammunition. Du skal have Macromedia Flash Player 8 installeret for at se filmklippet. Du kan downloade dette plug-in her.


Spørgsmål 8
Hvor kan jeg finde mere information om skudsikre veste?


Du kan finde meget mere information og nyheder om skudsikre veste og kropsbeskyttelse på www.bodyarmornews.com.


Spørgsmål 9
Har i et katalog?


Ja, hvis du sender os dine kontaktinformationer i vores kontaktform vil vi med glæde sende dig vores katalog per mail.


Spørgsmål 10
Er det muligt at få rabat på større ordre?


Vi kan tilbyde flotte rabatter ved ordre på over fem (5) veste af gangen.