FORSIDEN PRODUKTER FAQ TEKNOLOGI FORHANDLERE KONTAKT OS

HÅRDE PANSERPANELER OG HJELME

EnGarde tilbyder en række topmoderne hårde panserpaneler og hjelme. Alle vores hjelme og paneler er designet til at være komfortable og til at give så meget frihed til bevægelse som muligt alt imens beskyttelsen og dækningen holdes I top. Vi tilbyder niveau III og IV paneler afhænig af dine behov;

EnGarde PASGT Hjelm NIJ niveau IIIA

EnGarde PASGT hjelmen tilbyder NIJ niveau IIIA beskyttelse imod kugler. Hjelmens skal består af flere lag af Aramid. Dette resulterer I en hjelm med maksimal komfort, mobilitet og beskyttelse.
Specifikationer:

Størrelser: Medium / Large
NIJ beskyttelsesniveau: IIIA
Vægt: 1.4 kg / 3.1 lbs
Farver: Sort / Marineblå / HudfarvetEnGarde MICH Hjelm NIJ niveau IIIA

The Modular Integrated Communications Helmet (MICH), også kendt som The Advanced Combat Helmet (ACH), blev udviklet af the United States Army Soldier Systems Center til at væ re den næ ste generation af beskyttende kamphjelme.

EnGarde MICH-hjelmen tilbyder NIJ niveau IIIA beskyttelse imod kugler. Hjelmens skal består af flere lag af Aramid. Dette resulterer i en let hjelm med maksimal komfort, mobilitet og beskyttelse.
Specifikationer:

Størrelser: Medium / Large
NIJ protection level : IIIA
Vægt: 1.3 kg / 2.9 lbs
Farver: Sort / Marineblå / HudfarvetEnGarde DYNEEMA® paneler niveau III

EnGarde DYNEEMA® niveau III-panelerne består af 100% DYNEEMA®. Panelerne er 3D-krumme og kan klare flere skud og granatsplinter. Panelerne flyder desuden i vand. Disse paneler giver en niveau III beskyttelse sammen med (ICW) en niveau IIIA vest.
Specifikationer:

Størrelser: 10" x 12"
Vægt: 1.25 kg / 2.75 lbs
Tykkelse: 1.9 cm / 0.76"EnGarde Aramid/Keramik panel niveau IV

Dette panel består af en kombination af Aramid og Keramik. Panelerne er 3D-krumme og kan klare granatsplinter og specielle kugler der normalt gennemborer skudsikre veste (eksempelvis 7.62x63 AP) Dette panel giver en niveau IV beskyttelse med (ICW) en niveau IIIA vest.
Specifikationer:

Størrelser: 10" x 12"
Vægt: 3.2 kg / 7 lbs
Tykkelse: 1.9 cm / 0.76"