FORSIDEN PRODUKTER FAQ TEKNOLOGI FORHANDLERE KONTAKT OS

SKJULBAR KROPSPANSER

Skjulbar panser skal side godt på kroppen så det ikke kan ses. EnGarde's skjulte kropspanser er designet til at side på kroppen I længere perioder ad gangen. Det sidder ultimativt tæt og godt på kroppen, så det er komfortabelt, men først og fremmest skjult. Kombinationen af simpelthed og ekstrem funktionsdygtighed gør denne vest til et attraktivt valg.


EnGarde DeLuxe Undertøjsvest

Siden dens introduction er EnGarde DeLuxe blevet en af vor mest populære skudsikker vest. Fronten, ryggen og siderne er af højst skjulbar panser og giver maksimal beskyttelse mod skydevåben. Derfor er denne et optimalt valg for politiet og sikkerhedspersonale. EnGarde DeLuxe-pakken kommer som standard med ‘usynlige’ indre lommer med plads til 25cm x 30 cm TitanSkin™ eller ENGARTEX™ paneler.

Specifikationer

Ballistiske versioner: ENGARDEII-ULTRA™, ENGARDEIIIA-ULTRA™, eller ENGARDEIIIA-MT-PRO
Stofhylstermateriale: Cordura® eller COOLMAX® ACTIVE
NIJ beskyttelsesniveau: II, IIIA
Vægt (str. medium): 1.55 kg for NIJ niveau II
1.95 kg for NIJ Level IIIA
Farver: Sort, Hvid
Tilbehør: SteelSkin™ Anti-Stab panelerEnGarde Dual Use

Ligesom EnGarde DeLuxe er EnGarde Dual Use en vest til brug under tøjet, som er det ideelle valg for politiet og sikkerhedspersonale, dog har denne to inderlommer med plads til hårde panserplader, som gør vesten det ideelle valg til de, som måske fra har brug for forøget beskyttelse overfor trusler med eksempelvis maskingevær og andre kraftigere våben. De hårde panserplader giver ikke kun maksimal beskyttelse imod riffelskud og kraftige mærker fra slag eller kugler der ikke penetrerer, de giver også bæreren mulighed for at skyde tilbage hvis ramt. Dette product kan anvendes som en åbenlys taktisk vest eller som en skjulbar vest.

Specifikationer

Ballistiske versioner: ENGARDEII-ULTRA™, ENGARDEIIIA-ULTRA™, eller ENGARDEIIIA-MT-PRO
Stofhylstermateriale: Bomulds twill
NIJ beskyttelsesniveau: II or IIIA
Vægt (str. medium): 1.6 kg for NIJ Level II
1.9 kg for NIJ niveau IIIA
4.25 kg med to niveau III paneler
7.25 kg med to niveau IV paneler
Farver: Marineblå
Tilbehør: TitanSkin™ Anti-Stab paneler, ENGARTEX™ Soft Trauma paneler