FORSIDEN PRODUKTER FAQ TEKNOLOGI FORHANDLERE KONTAKT OS

SPECIALIST KROPSBESKYTTELSE & PANSER

Specialistvestene er ikke overgået af nogen anden med hensyn til kvalitet og design til et mere dagligt miljø I forhold til produkterne til brug af militæret og af taktiske træningsenheder. Specialistvestene er designet og udarbejdet med samme sans for detaljer som vores taktiske veste, hvilket resulterer I ekseptionel og meget velsiddende panser.


EnGarde Puma

EnGarde Puma er en udvendig lastbærende ballistisk jakke til politiofficerer og sikkerhedspersonale. Denne jakke har åbninger i siden til optimal justering og komfort. Denne vest har et nødsituationshåndtag og et bælte til at sikre at jakken sidder på kroppen hele tiden. Designet kommer som standard med fem lommer; en lomme til radio, en lomme med lynlås, to magasinposer og en lomme til en lille lommelygte. Vesten har også Velcrolukning så der kan tilføjes en stor (10cm x 30cm) ID tag på ryggen og en lille, gemt Velcrolukning til en mindre (5cm x 10cm) ID tag.
Specifikationer

Ballistiske versioner: ENGARDEII-ULTRA™, ENGARDEIIIA-ULTRA™, eller ENGARDEIIIA-MT-PRO
Stofhylstermateriale: heavy duty Poly Duck
NIJ beskyttelsesniveau: II eller IIIA
Vægt (str. medium) 1.9 kg for NIJ niveau II
2.3 kg for NIJ niveau IIIA
Farver: MarineblåEnGarde Executive Vest

EnGarde Executive er en vest af fremragende kvalitet, designet med formål at tilbyde en unik løsning til folk med en lederfunktion. Denne vest er ideel til politikere, forretningsfolk eller endda bodyguards. Vesten vejer kun 2,5 kg (5.5 lbs) og tilbyder bæreren optimal beskyttelse af NIJ niveau IIIA. EnGarde Executive yder ikke kun beskyttelse af fronten og ryggen, men også fra siderne.
Specifikationer

Ballistiske versioner: ENGARDEIIIA-PRO
Stofhylstermateriale: Bomulds twill
NIJ beskyttelsesniveau: IIIA
Vægt (str. medium): 2.5 kg
Sort
Farver: