FORSIDEN PRODUKTER FAQ TEKNOLOGI FORHANDLERE KONTAKT OS

TAKTISK KROPSPANSER

Til militært arbejde og ved politiet, hvor der kræves det højeste beskyttelsesniveau, har vi udviklet EnGarde Patrol, EnGarde Leopard, EnGarde Panther og EnGarde Dragon-modellerne. Vestene burger Dyneema® og Spectra® til maksimal og kompromisløs beskyttelse. Stormgeværsbeskyttelse og et større dækningsareal er de væsentlige egenskaber der adskiller disse fra andre produkter.


EnGarde Patrol

Vores EnGarde Patrol vest er det ideelle valg til politiofficerer som fra tid til anden fra tid til anden har brug for øget beskyttelse imod trusler med kraftige våben, såsom maskingevær. EnGarde Patrol har to udvendige, let tilgængelige lommer med plads til hårde panserplader. Disse plader giver maksimal beskyttelse imod skud fra rifler og slag eller kugler som ikke penetrerer. Pladerne giver også bæreren mulighed for at skyde tilbage hvis ramt. Det nye, flytbare SMART™ spændesystem giver maksimal mulighed for justering samt brugen af vores AirFlow™ åbne trådnetsstof resulterer i en betydelig køligere, mere tør og komfortabel ydeevne gennem dagen.
Specifikationer

Ballistiske versioner: ENGARDEII-ULTRA™, ENGARDEIIIA-ULTRA™, eller ENGARDEIIIA-MT-PRO
Stofhylstermateriale: Bomulds twill
NIJ beskyttelsesniveau: II, IIIA, III eller IV
Vægt (str. medium): 1.6 kg for NIJ niveau II
1.9 kg for NIJ niveau IIIA
4.25 kg med to niveau III paneler
7.25 kg med to niveau IV paneler
Farver: Marineblå
Tilbehør: TitanSkin™ Anti-Stab paneler, ENGARTEX™ Soft Trauma panelerEnGarde Leopard

EnGarde Leopard er vores seneste angrebsvest til taktiske officerer. Designet tilbyder muligheden for tilføjelse af en fuld MOLLE platform uden at gå på kompromis med ballistisk beskyttelse eller mobilitet. EnGarde Leopard-vesten tilbyder eksterne sidespænder som gør det muligt at spænde hurtigt og nemt. De udvendige lommer på fronten og ryggen harp lads til panserplader af niveau III og IV. Den lukkes foran og bagved med Velcro, og har plads til yderligere 5 cm x 25 cm ID tags. EnGarde Leopard-vesten tilbyder også valgfri hals-, skridt- og overarms-beskyttelse.
Specifikationer

Ballistiske versioner: ENGARDEIIIA-ULTRA
Stofhylstermateriale: heavy duty Poly Duck
NIJ beskyttelsesniveau: IIIA, III eller IV
Vægt (str. medium): 2.8 kg uden hårde panserpaneler
5.3 kg med to niveau III paneler
8.6 kg med to niveau IV paneler
Farver: Marineblå
Tilbehør: Flytbar halsbeskyttelse, skridtbeskyttelse og overarmsbeskyttelse.EnGarde Panther

Vores model, EnGarde Panther, er en taktisk politivest som komvinerer maksimal beskyttelse med en mobilitet som ingen andre veste kan måle sig med. Denne vest tilbyder NIJ niveau IIIA beskyttelse. Beskyttelsesniveauet kan forøges til niveau III eller niveau IV ved indsættelse af hårde panserplader i lommerne på fronten og ryggen. Vesten inkluderer et aftageligt nakke/skulderbeskyttelsesparti.
Specifikationer

Ballistiske versioner: ENGARDEIIIA-ULTRA
Stofhylstermateriale: Nylon (vægt 240-320g/m2)
NIJ beskyttelsesniveau: IIIA, III eller IV
Vægt (str. medium): 4.3 kg (vest, inklusiv nakke/skulder + skridtbeskyttelse)
7.1 kg lbs med to niveau III paneler
9.9 kg med to niveau IV paneler
Farver: Marineblå
Tilbehør: Flytbar nakkebeskyttelse, skridtbeskyttelse