FORSIDEN PRODUKTER FAQ TEKNOLOGI FORHANDLERE KONTAKT OS

TEKNOLOGI

Ved at anvende de stærkeste fibre i verden, Dyneema® og Kevlar XP®, kan vi producere produkter med høj fleksibilitet og holdbarhed og samtidig være meget lette. Lige nu tilbyder vi to ballistiske pakker af høj kvalitet. ENGARDEII-ULTRA™, ENGARDEIIIA-ULTRA™ og den nyudviklede ENGARDEIIIA-MT-PRO™.ENGARDEIIIA-ULTRA™
Enestående ydeevne og overlegen komfort

Den ultra tynde og fleksible ENGARDEIIIA-ULTRA™ ballistiske panel består af lag af Dyneema® kombineret med den nyeste Twaron Trauma Reduction Technology.

EnGarde har også med succes testet ENGARDEIIIA-ULTRA™ panel i henhold til de ballistiske krav tyske Schutzklasse 1 TR03/2008, herunder 0-meter afstand (kontakt skudt) tests. ENGARDEIIIA-ULTRA™ er en forbedret version af ultra-06™ model blev lanceret i 2012. Holdbarheden af den rene Dyneema® ULTRA™serien rustning tillader os at levere en ti års garanti på den ballistiske ydeevne denne model.
 

tekniske detaljer

Tekniske detaljer

Ballistiske versioner: NIJ Level IIIA ifølge STD 0.101.04

SK1 ifølge TR03/2008

Materiale: DSM Dyneema®
Masse per areal: 5.3 kg/m2
Vægt (str. medium): 1.65 kg
Tykkelse: 7 mm
Garanti: 10 år
ENGARDEII-ULTRA™

Høj ydeevne og ekstremt let

Den ENGARDEII-ULTRA™ er vores nyeste, letteste og mest fleksible ballistiske pakke. De 100% Dyneema® full-wrap design tilbyder høj ydeevne beskyttelse og overlegen komfort. Testresultater viser, at ENGARDEII-ULTRA™ overstiger NIJ standard 0.101,06 Level II.

Tekniske detaljer

Ballistiske versioner: NIJ Level II ifølge STD 0.101.04
Materiale: DSM Dyneema®
Masse per areal: 3.95 kg/m2
Vægt (str. medium): 1.25 kg
Tykkelse: 5.9 mm
Garanti: 10 år
ENGARDEIIIA-MT-PRO™

Tredobbelt beskyttelse mod kugler, knive og nåle

EnGarde MT-PRO™-serien er en af vores mest avancerede ballistiske produkter. MT-PRO™ er dobbelt formål rustning giver overlegen stab og ballistisk beskyttelse. I dette design har vi med held integreret innovative Dyneema® tekstiler fra DSM med vores gennemprøvede TitanSkin™ anti-stab teknologi. Denne integration resulterer i en ekstremt let, ultra-tynd og robust hård multi-trussel løsning.

Kugler, Knive og Needles
Vi forelagde vores MT-PRO™ til de mest strenge test program, vi nogensinde har skabt til en ballistisk produkt. Normalt kun to forskellige stående typer er testet med NIJ Level IIIA men vores MT-PRO™ blev testet med ikke mindre end otte forskellige typer af ammunition, herunder tæt på kant skud (35mm fra kanten) og nære gruppebilleder (35mm). MT-PRO™ er et af de få produkter, der skal certificeres officielt at stoppe HOSDB P1 Blade ved 15 joule (<20 mm), og en kanyle på 5 joule ifølge VPAM KDIW 2004. Vi kan med stolthed konstatere, at MT-PRO™ er et ægte multi-trussel panel.


Tekniske detaljer

Ballistiske versioner: NIJ Level IIIA ifølge STD 0.101.04
Materiale: Blanding af DSM Dyneema® og TitanSkin™
Masse per areal: 5.4 kg/m2
Vægt (str. medium): 1.75 kg
Tykkelse: 8 mm
Garanti: 7 år

Alle vores ballistiske pakker er blevet grundigt testet ved officielle testlaboratorier som HP White Laboratory (USA), Oregon Ballistic Laboratories (USA), TNO (Holland) og Mellrichstadt Ballistic Laboratory (Tyskland).